August 2019

August måned byder på en masse sjove og interessante aktiviteter og arrangementer – lige fra fredagsfilm til Langeland. Se vores spændende udvalg og HUSK at tilmelde dig!

Fredagsfilm: Venus

Fredag 2. Kl. 11.00 TV stuen

“Venus” er en enkel og utrolig smuk film. Den er oprigtig og et fremragende manuskript bæres frem af Peter O’Tooles Oscar-nomineret pragtpræstation. En film om begær, ensomhed og venskab, og om at selv fra de mest usandsynlige steder kan der spire noget frem, der kan ændre et menneskes liv for altid.

Arrangør: Margit & Lis

Fredagsbar

Fredag 2. Kl. 13.00

Kom og nyd et glas på terrassen og del dine historier fra sommeren. Øl, vand, vin og sommerdrinks kan købes på dagen.

Syng dig glad

Mandag 5. Kl. 13.00 – 15.00 Frokoststuen

Vi skyder sangsæsonen igang Fællessang skulder ved skulder i hyggeligt selskab. Duk op, syng med og nyd en god kop kaffe med kage til. Ingen tilmelding – vi glæder os til at synge sammen.

Arrangør: Annie med ‘back up band’

Langeland – Bustur til Skovsgård

Tirsdag 6. Kl. 9.00 Valby st. Lyshøjgårdsvej

På vejen til Langeland holder vi en kort kaffe/the pause, og er fremme ved Skovsgård kl. 12.00. Her får vi rundvisning på herregården, hvor oplevelserne står i kø, såsom museer med herskabet og historien, skovbrugsmuseut, det økologiske landbrug mm. Vi frokost på Skovsgård (eksl. drikkevarer som kan købes på stedet). Derpå er der mulighed for på egen hånd at kigge sig yderligere omkring. På vejen hjemad besøger vi Elvira Madigan og Sixten Sparres gravsted på Tåsinge Kirkegård. Turledere: Anette og Lars

Motion i det fri – udendørs seniortræning

Mandag 12. Kl. 10.30 Hans Tavsens Park

Sjov og effektiv træning. FamFit’s udendørs motionshold for seniorer er effektiv, sjov, social og livsbekræftende holdtræning. Træningen har ekstra fokus på seniorenskrop og udfordringer. I træningen er der fokus på at kombinere funktionel styrke og konditionstræning i alsidige og effektive øvelser hvor kroppen bruger de elementer, som omgivelserne og naturen byder på. I træningen bruges kroppens egen vægt og enkle midler til at gøre træningen udbytterig og funktionel. Både styrke og pulstræning kommer i spil. Niveauet tilpasses den enkelte, derfor kan ALLE uanset niveau deltage i træningen.

Tilmelding og betaling senest mandag d. 5. august på medlemskontoret: 100,- kr. pr. md. for medlemmer af Sct. Joseph (normalt 185,- kr. pr. md.).