På SeniorCentret Sct. Joseph har vi en række gode lokaler, der med vores centrale placering i København kan være attraktive for mange typer arrangementer, træf og møder. Almennyttige foreninger og netværk samt kommuner og andre, der afholder fx konference, debatter og foredrag er velkomne til at forespørge på leje af lokaler.  Bemærk vi ikke varetager catering og du som lejer selv klargør og rydder lokalerne.

 

Lokaler til rådighed

Mødelokaler: 4, 10, 15 eller 40 personer.

Køkken: Intern forplejning til møder og arrangementer forestået af lejer: Ovn, komfur med seks plader, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine, el-kedel.

Klærkesalen – fest- / konferencesal: 150 personer. I Klærkesalen er mulighederne mange – alt fra konferencer, til koncerter, debatter og teater kan huses her.

Der er 150 stole, 9 runde borde (diameter 180 cm) 15 aflange borde (180 cm. x 90 cm.) og 10 runde cafeborde. I salen findes et let betjent mikrofonanlæg/teleslyngeanlæg med 1 håndholdt mikrofon og 1 micro-port. Der er adgang til to køleskabe, tre kaffemaskiner (6 kolber) og industriopvaskemaskine. Al service er til rådighed. 

Vejl. priser for Klærkesalen:

Formiddag, eftermiddag eller aften: 1800,- kr.

Hel dag: 5400,- kr.

Weekend: 7800,- kr.

INFO:
Klærkesalen kan ikke lejes til private fester som bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og lignende.

Priser for lokaleleje afhænger af tidsrum for opstart / klargøring samt afslutning / oprydning. Ved at udfylde nedenstående formular vender vi straks tilbage til dig med yderligere oplysninger og pris.

Ved aflysning med mindre end en måned til arrangement, faktureres 50% af beløbet. Ved aflysning med mindre end en uge til arrangement, faktureres 100% af beløbet.

    Organisation el. forening