Vær med! Bliv en del af SeniorCentret Sct. Joseph

I SeniorCentret Sct. Joseph inviterer vi til godt samvær, alsidige aktiviteter og fællesskab. Vi er et hus, hvor mange klubber, grupper, foreninger og netværk dyrker deres forskellige og fælles interesser. SeniorCentret er åbent for alle, som har lyst til at være med. Vi har skønne lyse lokaler og på alle måder højt til loftet.

Den første tirsdag i måneden har vi åbent hus kl. 10.00, hvor du møder andre medlemmer til en kop kaffe og lidt morgenbrød samt rundvisning.

Medlemsskab fås på SeniorCentrets medlemskontor eller ved oprettelse nedenfor. Du er velkommen til prøvetime på de enkelte hold før du tilmelder dig. 

Nedenfor kan du vælge det medlemskab, som passer godt til dig. Du vælger mellem SeniorKlub, SeniorTræning og SeniorHold.

I SeniorCentret har vi få ansatte, men mange engagerede medlemmer. Hos os kan du således sætte dine kompetencer og virkelyst i spil sammen med andre seniorer i et aktivt fællesskab. Har du tid og lyst til at give en hånd med, så er der rum for indflydelse i alt fra kreative værksteder, til indretning, klubber, ture, kurser, arrangementer og medlemsråd.

Velkommen i SeniorCentret Sct. Joseph!

Opret medlemsskab
Opret medlemsskab
Opret medlemsskab
Tilmeld
Tilmeld
Tilmeld

Desuden kan du tilmelde dig frokoster onsdag og torsdag samt månedlige arrangementer, udflugter, rejser, dagsture, tidsbegrænsede kurser samt fester og højtider på SeniorCentret. 

Læs mere om vores aktuelle månedsprogram og tilmelding.

Denne måned