SeniorHold Aktiviteter

Med et SeniorHold medlemskab kan du, foruden de aktiviteter, som er nævnt under SeniorKlub og SeniorTræning, også deltage i alle de nedennævnte hold med instruktør, som træner i Klærkesalen, samt vores eget kor Joes Angels.

Yoga og mindfulness

v. Ida Olsson

Yoga

Tirsdag kl. 11:45-13:15

Senioryoga er en blid, men kraftfuld træningsform, som styrker dig indefra og ud. Yoga stabiliserer dine led, forbedrer din balance og øger din evne til at bruge dit åndedræt optimalt.

Mindfulness

Torsdag kl. 11:45-12:30

Mindfulness giver dig redskaber til slappe af, få tankemylderet til at forsvinde og læne dig ind i nu’et og nærværet.

Du skal være tilmeldt som SeniorHold medlem for at kunne deltage i yoga og mindfulness, der foregår i Klærkesalen.

SC_foto_10

Gymnastik

v. Ida Olsson

Tirsdag kl. 10:00 – 11:30
Torsdag kl. 10:00 – 11:30 

Kom i god form til dejlig musik. Alle skavanker er velkomne.

Med øvelser for ryg og mave, får du styrket din krop og i løbet af timen får du også pulsen op. Der er forskelligt fokus fra gang til gang, men altid til musik så vi bevæger os med glæde. Træningen afsluttes altid dybe stræk og afspænding. Vi mødes i den smukke Klærkesal med god plads til alle deltagere.

Joes Angels

v. korleder Nickie Johansson

Hver anden onsdag kl. 13:00-15:00

Hver anden onsdag synger vores kor, Joes Angels, i Klærkesalen. Først varmer vi op, og så synger vi i en times tid. Derefter tager vi en kort pause med tid til snak.
Der opstår altid en god energi og en opløftet stemning af at synge sammen.
Vi synger sange, som passer til sæsonen. Sommetider holder vi koncerter, når SeniorCenteret har arrangementer – eksempelvis synger vi til sommerfest og juleafslutning på centeret.
Du behøver ikke at være en øvet sanger – du skal bare være SeniorHold medlem og have lyst til at synge – alt det andet lærer vi sammen!

Datoer i foråret 2023:
11. og 25. januar
8. og 22. februar
1. og 22. marts
12. og 26. april
3. og 24. maj
14. og 18. juni

image2[21131]

Linedance

v. Helle Zimmermann

Tirsdag kl. 16:00-17:15 begyndere
Tirsdag kl. 17:30-18:45 øvede

Linedance på Sct. Joseph er langt mere end ugentlig træning. Det er godt samvær, nærvær og skønne oplevelser. Træningen sluttes oftest af med fællesspisning – og når vinteren ser mørkest ud, så kan det ske, at turen går til Lanzarote, hvor dansen fortsætter på kanten af poolen. SeniorHold medlemmer kan være med når der danses op i Klærkesalen om tirsdagen.

Få mere information om instruktør, musik, øvelser og danse på:

zimmermann-linedance.dk