SeniorHold Aktiviteter

Når du er medlem af SeniorCentret, kan du deltage i en række fælles arrangementer – lige fra fællesspisning til korsang.

Yoga

v/ Ida Olsson

Tirsdag kl. 12.30-14.00

SeniorYoga er en blid, men kraftfuld træningsform, som styrker dig indefra og ud. Yoga stabiliserer dine led, forbedrer din balance og øger din evne til at bruge dit åndedræt optimalt.

Du skal være tilmeldt som SeniorHold medlem for at kunne tilmelde dig yoga, der foregår i Klærkesalen.

Linedance

v/Helle Zimmermann

Tirsdag kl. 16.00-17.15 begyndere
Tirsdag kl. 17.30-18.45 let-øvede

Linedance på Sct. Joseph er langt mere end ugentlig træning. Det er godt samvær, nærvær og skønne oplevelser. Træningen sluttes oftest af med fællesspisning – og når vinteren ser mørkest ud, så går turen til Lanzarote, hvor dansen fortsætter på kanten af poolen. Medlemmer på SeniorHold medlemskab kan være med til fornøjelig motion og samvær når der danses op i Klærkesalen om tirsdagen.

Få mere information om instruktør, musik, øvelser og danse på:

zimmermann-linedance.dk

Kor

v/ korleder Nickie Johansson

Hver anden onsdag kl. 13.00-15.00

Hver anden onsdag synger vores kor, Joe’s Angels, i Klærkesalen. Først varmer vi op, og så synger vi i en times tid. Derefter tager vi en kort pause med tid til snak.
Der opstår altid en god energi og en opløftet stemning af at synge sammen.
Vi synger sange, som passer til sæsonen. Sommetider holder vi koncerter, når SeniorCenteret har arrangementer – eksempelvis synger vi til sommerfest og julefrokost på centeret.
For at være med skal du bare have lysten til at synge – alt det andet lærer vi sammen!
Yderligere information fås hos Connie Drøhse på tlf: 25772346.

Gymnastik

v/ Ida Olsson

Tirsdag kl. 10:30 – 12:00 
Torsdag kl. 10:15 – 11:45 

Kom i god form til dejlig musik. Alle skavanker er velkomne.

Med øvelser for ryg og mave, får du styrket din krop og i løbet af timen får du også pulsen op. Der er forskelligt fokus fra gang til gang, men altid til musik så vi bevæger os med glæde. Træningen afsluttes altid dybe stræk og afspænding. Vi mødes i den smukke Klærkesal med god plads til alle deltagere.